sleutelservice.jpg


Inleren autosleutel 

Heeft u nieuwe autosleutels of is uw autosleutel kapot? U kunt bij ons een nieuwe sleutel bestellen en we kunnen hem meteen voor u inleren. Dit is nodig zodat de sleutel met de auto kan communiceren en werkt. Niet iedere garage is in staat om dit te doen voor alle automerken. Visscher Autotechniek daarentegen wel.

Slijpen autosleutel

Indien je je autosleutel laat slijpen dan laat je het ijzeren gedeelte van je autosleutel, ook wel de sleutelbaard genoemd, op maat maken. Je slijpt de autosleutel naar het uniek profiel zodat de sleutel enkel geschikt is voor de sloten van jouw auto. Het is hetzelfde principe als een kopie maken van je huissleutel, ook deze is enkel geschikt voor jouw deur. Waarom moet je je autosleutel laten slijpen? Er kunnen meerdere redenen zijn waarom je autosleutel geslepen moet worden. Hieronder een aantal voorbeelden om je een goed beeld te geven in welke gevallen dit noodzakelijk is.

  • Je sleutelbaard is afgebroken;
  • Je hebt een nieuwe sleutelbehuizing gekocht en de oude sleutelbaard is niet over te zetten naar de nieuwe sleutelbehuizing;
  • Je wilt een reservesleutel kopen;
  • Je wilt van je sleutelbehuizing een klapsleutel (ombouwset) maken.
     
Image

 

Ook voor dit stukje dienstverlening hoeft u niet naar de merkdealer! Meer weten? Neem contact met ons op of plan een afspraak in.