diensten.jpg


Visscher Autotechniek is een allround autobedrijf met een professioneel ingerichte werkplaats. Hiermee kunnen we iedereen van dienst zijn, ongeacht het merk van uw auto of bedrijfswagen. Regelmatig onderhoud is essentieel voor de levensduur van de auto. Hierdoor kunnen defecten vroegtijdig worden herkend en verholpen. 
U kunt bij ons terecht voor onder meer de APK, bandenwissel, uitlijnen van uw auto, aircoservice maar ook voor complexe technische storingen. Wij beschikken over diagnoseapparatuur voor alle merken en onze technische kennis gaat ver.

Wij vinden het belangrijk dat afspraken goed nagekomen worden en mogelijke reparaties vooraf met u worden afgestemd. Reparaties worden daarom pas na overleg en met goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn binnen ons autobedrijf erg belangrijk. Voor schade, onderhoud of autoproblemen bent u bij Visscher Autotechniek aan het juiste adres!

Kennis

Bij Visscher Autotechniek werken gemotiveerde en vakbekwame monteurs. Door middel van bijscholingscursussen blijven we op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen.

Vervangend vervoer

Staat uw auto in de garage, maar wilt u toch mobiel blijven? Geen probleem. Wanneer u uw auto onderbrengt bij Visscher Autotechniek kan er worden gerekend op de beste service. Zo kan er gebruik worden gemaakt van een vervangende auto of een leenfiets. Natuurlijk houden wij u weer op de hoogte wanneer uw auto klaar is, maar in de tussentijd blijft u mobiel!

 

Image

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Plan direct een afspraak in om kom eens kennismaken aan de Zuiderzeestraatweg 164 in Oldebroek.