diagnose-mercedes.jpg


Onze technische kennis gaat ver.

Voertuigen zijn voorzien van diverse computers. Deze computers managen het complete voertuig en gebruiken daarvoor software. In deze software kunnen afwijkingen voorkomen die soms op een later tijdstip naar voren komen. Het probleem is herkend, een component vervangen en het probleem is niet volledig verholpen, of het probleem komt terug, het is dan goed mogelijk dat er een software update nodig is.

Auto’s met complexe storingen/problemen worden vaak doorgestuurd naar een merkdealer omdat zij toegang hebben tot fabrikantendata. Sinds september 2009 is de Euro 5-wetgeving van toepassing. Deze wet schrijft voor dat alle autofabrikanten fabrieksinformatie, documentatie en software verplicht buiten de eigen merkorganisatie beschikbaar moeten stellen voor de aftermarket. Hieronder valt ook het kunnen (her)programmeren van regelapparaten. Dit wordt Pass-Thru genoemd.

De mogelijkheden van Pass-Thru zijn heel uitgebreid en gaan verder dan alleen het programmeren van nieuwe software. Pass-Thru kan namelijk ook gebruikt worden als er net een nieuwe trekhaak is gemonteerd of voor het inleren van nieuwe sleutels. Wij hebben alle kennis en benodigde apparatuur in huis om Pass-Thru te kunnen toepassen op alle auto’s van de grote merken.
 

Image

 

Ook gebruikmaken van de mogelijkheden van Pass-thru bij Visscher Autotechniek? Neem contact met ons op of plan direct een afspraak in.