apk

APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Er wordt gekeken naar verkeersveiligheid en milieuprestatie.

Visscher Autotechniek is een RDW-erkend keuringsstation. Onze APK-keuringen worden uitgevoerd volgens alle wettelijk vastgestelde eisen. Wij controleren o.a. uw remmen, uw wielophanging, uw schokdempers, uw banden, de stuurinrichting en de verlichting van uw auto.

Het is belangrijk dat u zich realiseert dat de APK een momentopname is. Wanneer uw auto goedgekeurd is voor de APK, is dit geen garantie dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden. Bij een APK gaat er bijvoorbeeld weinig aandacht uit naar de toestand van de motor, waardoor u zelfs een dag na de APK al met onherstelbare pech kunt komen te staan. Wij raden daarom aan om regelmatig onderhoud aan uw auto uit te laten voeren.

Wist u dat u uw auto al tot twee maanden voor uw APK-vervaldatum kan laten keuren, zonder dat de vervaldatum voor volgend jaar wijzigt? Controleer hier wanneer uw auto gekeurd dient te worden of maak online een afspraak.

 

Onderhoud

Voor vakkundig onderhoud aan uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Door uw auto regelmatig langs te brengen voor onderhoud, houdt u uw auto in topconditie. Bovendien verlengt het de levensduur van de auto en voorkomt u problemen onderweg.

U krijgt altijd een vrijblijvend advies inzake noodzakelijke reparaties, en wij repareren nooit zonder uw toestemming. Ook voor complexe storingen aan de auto elektronica hebben wij alle deskundigheid en apparatuur in huis. Kortom, u bent niet meer afhankelijk van de merkdealer. Visscher Autotechniek hanteert een prijsbeleid voor onderhoud en reparatie. Er wordt altijd vooraf een duidelijke prijsopgave gemaakt zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan. De prijzen bij Visscher Autotechniek zijn absoluut concurrerend te noemen. Dit is mogelijk geworden door de samenwerking met diverse inkoop kanalen zoals ReQual.

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Plan dan online een afspraak bij ons in. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak inplannen. Zo kunt u weer vele veilige kilometers vooruit!

Image

 

Is uw auto toe aan onderhoud en/of moet deze gekeurd worden voor de APK? Neem contact met ons op of plan direct een afspraak in.